skip to Main Content
0181-485649 info@kantoorwestvoorne.nl

Boekhouding & Administratie

Ons administratiekantoor is specialist in het vastleggen van al uw financiële feiten. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen in Oostvoorne en omgeving. Ons doel is het verschaffen van inzicht in de boekhouding en het afleggen van verantwoording over de gevoerde financiële strategie. Wij zetten onze accountancy-expertise in ten behoeve van u en maken al uw financiën inzichtelijk. Hieronder kunt u een aantal branches zien waar u ons voor kunt inzetten.

Financiële administratie

Wij voorzien als administratiekantoor in alle diensten voor uw complete boekhouding, zowel voor de (startende) ZZP’er als de MKB ondernemer.
Ons kantoor is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers.

Een goede financiële administratie is voor iedereen immers onontbeerlijk. Het is zaak dat u al uw zaken correct geregeld heeft. Wij maken gebruik van het professionele softwarepakket van Unit4 in combinatie met een scan en herken programma en een online klantportaal, waardoor wij u kunnen voorzien van een overzichtelijk totaalpakket.

U kunt bij ons ook terecht als u zelf uw boekhouding voert in een ander software pakket, zoals o.a. Exact. In het Exact programma kunt u ons als accountant selecteren, waarna wij uw administratie op afstand kunnen controleren. Ook wanneer u branche gerelateerde software of specifiek voor uw bedrijf geschreven software heeft, inclusief boekhoudmodule, dan kunt u bij ons terecht

Loonadministratie

Een correcte loonadministratie is van essentieel belang, aangezien dit van invloed kan zijn op de motivatie van uw personeel. Het te laat of niet goed uitbetalen van salarissen leidt tot onvrede en irritatie. Daarnaast heeft u te maken met instanties als de Belastingdienst, arbodiensten en uitvoerende instanties. Ons boekhoudkantoor in Oostvoorne biedt u ook op dit vlak een zeer ruim dienstenpakket aan.

Jaarrekeningen

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf. Deze bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst-en-verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide, het kasstroomoverzicht en een samenstellingsverklaring. U bespaart veel tijd als u dit uitbesteedt. Administratiekantoor Westvoorne is u graag van dienst bij het opstellen, berekenen en regelen van uw jaarrekening.

Aangifte en belastingadvies

Hoe complex de fiscale regelgeving ook mag zijn, wij streven voor u altijd naar een zo voordelig mogelijke situatie. Ook als het om fiscale zaken gaat, vindt u in ons een goede partner die uw belangen niet uit het oog verliest. Of het nu draait om de periodieke aangifte van uw belasting, of om het geven van gedegen advies: u kunt altijd op ons boekhoudkantoor in Oostvoorne rekenen.

Back To Top